+38 095 030 05 05
Режим работы:
Круглосуточно
Адрес:
Киев ул. Уинстона Черчилля, 44Б

Adagio - Найкращій сервіс до ваших послуг

Гуртожиток. Довгострокова оренда окремих кімнат. Цілодобово 24/7

Хостел біля станції метро Чернігівська
Вихідні та святкові дні провела в Києві, з подругою. МИ залишилися дуже задоволені обраним хостелом, адже Адажіо – кращий варіант!
Цей хостел нам порекомендували знайомі, і думаю, що без їх рекомендацій ми навряд чи знайшли його серед такого величезного вибору хостелів.
Їм, звичайно, не вистачає реклами в Інтернеті, але, вважаю, в даний час вона і не потрібна, так як постійних клієнтів достатньо. Принаймні, на час вихідних хостел був забитий, і я була рада, що зуміла вчасно забронювати потрібний двомісний номер. До речі, в хостелі Адажіо, є послуга броні, і це дуже зручно! У мене не виникло проблем з бронью. Ми в’їхали саме в той номер, який забронювали. Стабільність в наш час – дуже цінується, а в хостелі «Адажіо» до неї ставляться серйозно. І не розкидаються порожніми обіцянками.
Так ось, місце розташування хостела – ідеальне. І, незважаючи на те, що він знаходиться на лівому березі, поруч є все. І, в першу чергу, це – Даринок! Якщо хтось не знає, Даринок – це всеохопна назва продуктового, продовольчого та речового ринків, в якому можна знайти все. Мені здається, що ми навіть не змогли обійти всі бутики, так як просто розгубилися в їх різноманітті.
Відносно самого хостелу: тут Чисто, Затишно, Спокійно. (ОЗНАЙОМИТИСЬ З ЦІНАМИ)
Ми в’їхали в чистий, охайний номер, в якому були: шафа, холодильник, кондиціонер, Wi-Fi з швидким інтернетом. Вся техніка в справному стані. Нас було тільки двоє, тому ми могли дозволити собі розслабитися, та й просто відпочити. Не думати про те, чи будемо ми комусь заважати або чи можемо ми принести комусь незручності.
Погано, звичайно, що немає двомісних кімнат (є тримісні з одного двохярусного ліжком і однієї окремо стоїть односпальне ліжко) з роздільними ліжками, але це для нас не було проблемою, головне: немає сторонніх!
В цілому, все здорово!
Ніколь: Kol.inchenko.85@ukr.net

Залиште коментар