+38 095 030 05 05
Режим работы:
Круглосуточно
Адрес:
Киев ул. Уинстона Черчилля, 44Б

Adagio - Найкращій сервіс до ваших послуг

Найм ліжко місце в Києві. По вигідній ціні. Знижка 70%

Хостел «Адажіо» на Червоноткацькій, 44 Б – рекомендую.
Ви отримаєте задоволення від проживання в цьому готелі. Причому я можу сміливо говорити про те, що його можна називати і готелем, адже в ньому є окремі двомісні та тримісні номери. При цьому вартість кімнат не готельна!
Обслуговуючий персонал ввічливий, грамотний і приємний. Завжди відгукуються на виниклі питання. Працюють цілодобово. У будь-який час нададуть консультацію та допомогу.
У хостелі є відеоспостереження, камери працюють, відео записується, в разі необхідності – можливе його переглядання.
Територія хостелу огороджена, що сприяє відсутності сторонніх людей на території.
На території є безкоштовна автомобільна парковка, причому вільні місця завжди є.
Місце розташування дуже зручне. Особисто я хостел знайшов відразу, без використання допомоги інтернету. Як орієнтир – Даринок. А там – всі знають про цей хостел і підкажуть, як до нього пройти.
Номери різні за місткістю, є як двомісні, так і восьмимісні, причому є поділ на жіночі номера і чоловічі. Вільні місця є завжди, так як хостел налічує близько 60 номерів в триповерховій будівлі. В наявності 4 просторі кухні, в них не було стовпотворіння. (ОЗНАЙОМИТИСЬ З ЦІНАМИ)У міру того, що в номерах є холодильники, загальними холодильниками немає необхідності користуватися.
Душових кімнат близько 15, вони досить великі, тому черг ніколи не було. Вода гаряча цілодобово і в достатній кількості, без обмежень. В аналогічній кількості і туалети, причому розташовані окремо від душових.
У номерах є і кондиціонери, що сприяє комфортному проживанню в хостелі «Адажіо»!
Костянтин: Konstantin1981@ukr.net

Залиште коментар