+38 095 030 05 05
Режим работы:
Круглосуточно
Адрес:
Киев ул. Уинстона Черчилля, 44Б

Adagio - Найкращій сервіс до ваших послуг

Хостел. знижки. Бронюєш на місяць, отримужш знижку 70%

Відмінний хостел Київ!!
Однозначно рекомендую!
Проживав в хостелі два місяці усією бригадою, поки робили об’єкт. Відгуки з сайту не пишу, але симпатичний та привабливий персонал попрохав залишити. Мені не складно, якщо це потрібно для розкрутки хостелу.
Що можу сказати, тут є все, що потрібно.
Ми поселилися в хостелі за домовленістю нашого бригадира з господарем, він поруч з об’єктом, тому не довелося витрачатися на дорогу. Хоча, місце досить зручне в плані розв’язки. При необхідності буду заселятися саме в цей хостел, так як поруч метро, а це для Києва головне. Місто величезне, іноді щоб доїхати з однієї точки в іншу, потрібно робити кілька пересадок автобусом, електричкою, швидкісним трамваєм. І це по місту. Якщо розглядати Київську область, околицю Києва, тут взагалі жесть, постійно знаходишся в пробці. Тому метро – це найзручніший спосіб пересування. І в цьому плані цей хостел – ідеальний варіант.
Що особисто для мене важливо, так це ціна, яка тут оптимальна. Для проживання в Києві, в такому районі, 2000 гривень в місяць – це не гроші. Але господар пішов далі і передбачив знижки. Смішно, що в хостелі передбачені знижки, як в якомусь магазині. Але вони працюють і схиляють відвідувачів на довгострокове проживання. Адже правильно, це вигідно, бо набагато краще, щоб у тебе проживала постійно одна людина, яку ти вже знаєш, чим кожен день різні особи. Це зручно, як для персоналу хостела, так і для його мешканців.
Також тут просторо. Може ми так потрапили, але особливих коливань по хостелу я не помітив. Кімнати знаходяться віддалено одна від одної і ти особливо не перетинається з іншими мешканцями.
Загалом, я знайшов місце рідкісного поєднання ціни та якості. І не забувайте за привітний персонал. Він дійсно гарне і приємне обличчя цього місця!
Хостел Адажіо це відповідність ціни та якості
Олександр: sko_123@ukr.net

Залиште коментар