+38 095 030 05 05
Режим работы:
Круглосуточно
Адрес:
Киев ул. Уинстона Черчилля, 44Б

Adagio - Найкращій сервіс до ваших послуг

Хостел на лівому березі Києва. Дешевий хостел.

Хостел – що треба.
Тут все просто і зрозуміло. Зайшов на сайт, подзвонив за контактним номером, який, до речі, працює, а адміністратори завжди на зв’язку, забронював потрібне місце, приїхав, заселився на вже обране ліжко, і все. Немає жодних проблем. Немає зайвих переживань, що у них полетіла база, випадково забронювали одне місце на кількох відвідувачів, телефонна лінія перевантажена і так далі. Якість в простоті. У цьому хостелі все просто.
Почнемо, для початку з того, що сама будівля правильно розташована. Поруч з дорогою. Але не з проїзною, звичайно, частиною, а з вуличної дорогою, по якій безперешкодно можна пересуватися як самостійно, так і на машині. Хостел розміщений в доступному полі зору. І навіть один раз побувавши всередині приміщення, ти легко його знайдеш в другий раз. Тобі не доводиться проходити по якимось Богом забитим вулицям без будь-яких розпізнавальних знаків і кожен раз гадати, чи туди я йду, чи потрібно вже вибиратися в цивілізацію, особливо якщо у тебе розрядився телефон (як це було у мене). Відразу кидається в очі вивіска величезних розмірів (не помітить хіба що сліпий) і ти ну ніяк не зможеш чогось переплутати, адже приміщення Хостела Адажіо – це триповерхова окрема будівля, на якому немає ста тисячі вивісок, серед яких тобі доводиться шукати потрібний напис. Плюс – важлива і сама адреса, вулиця Червоноткацька, 44 б (я запам’ятав, що живу в хостелі червоних тканин). Немає якихось подвійних назв (типу ветеранів Афганістану або воїнів інтернаціоналістів). Плюс – нормальна нумерація будинку, а не десяти арифметичне значення з дробом, яку ти фіг де знайдеш на карті. І шукай, потім.
Начебто дрібниця, але це важливо для приїжджих і недалеких людей з кнопковими телефонами, без наявності постійного інтернету в гаджетах.
Все просто. Це єврохостел.
І я, просто раджу.
Максим: maxi1@i.ua

Залиште коментар