+38 095 030 05 05
Режим работы:
Круглосуточно
Адрес:
Киев ул. Уинстона Черчилля, 44Б

Adagio - Найкращій сервіс до ваших послуг

Єврохостел Адажіо. Хостел Цілодобово. 24/7

Все влаштувало, надалі буду користуватися послугами тільки цього хостелу. По крайній мірі, поки вони будуть тримати планку і надалі враховувати інтереси і побажання саме відвідувачів, а не власних.
Відразу акцентую увагу на тому, що на території хостелу є автомобільна БЕЗКОШТОВНА парковка. І не просто є, вона ще й огороджена!!! Це реально ВАЖЛИВО !!!!! Далеко не у всіх хостелах вони є. Особисто я часто стикався з тим, що хостел або в житловому будинку, де просто не реально припаркувати машину, так як у місцевих жителів свої умовні місця і фіг ти туди станеш, або на узбіччі проїжджої частини, де кожен раз, залишаючи машину, ти переживаєш, чи буде в подальшому на місці цілим бічне дзеркало, і чи не буде випадково утворених вм’ятин або подряпин через водіння недосвідчених «У/70». З цими, звичайно, окрема історія, але в моїй практиці був випадок, коли я припаркував машину, залишив номер, закрив дзеркала і начебто нічого не віщувало біди, але ні. Їхала дамочка і на порожній дорозі саме в мене потрібно було в’їхати. А потім я ще був винен за те, що припаркував авто в «Не призначеному місці». Блін, дратує. У цьому хостелі я реально спокійний за авто. Знаю, що воно буде в тому ж стані, що і до того, коли я його залишу. І дійсно, важливо, що парковка саме безкоштовна. Адже жителі хостелу вибирають таке житло саме через його вартість і нерозумно вимагати оплату ще й за стоянку. Так, варіант з хостелом стане зовсім не варіантом.
Плюс, що важливо, в хостелі є охорона. Причому не банально дідусь на пенсії, від якого ніякого толку, крім, якщо ільки, викликання жалості. А повноцінні хлопці, які зможуть не тільки своїм виглядом показати фізичні можливості, а й втихомирити буйних відвідувачів. Хоча, за час проживання в хостелі, я таких не зустрічав. Може, якраз через наявність свого security.
Загалом, в цьому хостелі я спокійний за свій транспорт. І в плані безпеки, і в плані наявності вільних паркувальних місць, в який би час ти не приїхав і не заселився.
Безпечний хостел в Києві.
Олег: major777oleg@gmail.com

Залиште коментар